• Fenerbahçe haberleri
  • Galatasaray haberleri
  • Beşiktaş haberleri
  • Trabzonspor haberleri
  • Adana Demirspor haberleri
  • Ankaragücü haberleri
  • Antalyaspor haberleri
  • Fatih Karagümrük haberleri
  • Gaziantepspor haberleri
  • Giresunspor haberleri
  • Hatayspor haberleri
  • Kasımpaşa haberleri
  • Kayserispor haberleri
  • Konyaspor haberleri
  • Medipol Başakşehir haberleri
  • Sivasspor haberleri
  • Ümraniyespor haberleri
  • İstanbulspor haberleri

Son Dakika

    LİGİ KİM GÖĞÜSLER?

    Yazının Giriş Tarihi: 12.05.2023 14:24
    Yazının Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 14:24

    1967 yılıydı. İlkokulu bitirmiş yabancı ve Türk okullarının imtihanına girmiştim. St. Joseph, St. Benoit, Alman Lisesi, Işık Lisesi ve St.Georg girdiğim okullardı. Üçünü kazandım. Ailem St. Georg'u tercih etti. British Royal Academy'e devam ettim. Oradan Cardiff'de yer alan Sloan Enstitü'de eğitim gördüm.

    Almanca ve İngilizce'yi St.Georg'da görmüştüm. Latince bizde mecburiydi. Lise yıllarımda 'Centro di Studi Italiani'ye devam ettim. İtalyancayı'da kazandım.

    Artık hayatıma atılma zamanım gelmişti. Sosyoloji okumuştum. Ama ortalık toz-dumandı. Kapalıçarşıda 'Hanutçuluk' yani rehberlik yaparken Milliyet gazetesinin Londra temsilcisi Kasım Yargıcı tarafından görüldüm.

    Beni Abdi İpekci'ye götürdü ve Milliyet'e girişim sağlandı. Sene 1976.

    Tam 17 yıl Milliyet'e hizmet ettim. Sonra televizyonlar başladı.

    Kanal 6, Kanal D, Show TV, Cine 5, Digitürk ve Lig TV. 2008'e kadar bunların kuruluşunda bulundum ve yönetici olarak çalıştım.

    Lig TV'yi de kendim kurup 5.5 sene başında bulundum. Bu arada Dünya Kupaları, Avrupa Futbol Şampiyonaları, Şampiyonlar ligi maçları ve daha neler neler. Yorucu fakat keyifli bir yaşantı.

    Çalışmak insanlar için bir olgudur. Ne kadar çok emek verirsen o kadar diri kalırsın. Felsefecilerde bu kafadadır.

    İnanç, emek, ahlak felsefenin ana konuları arasındadır. Herşey gelir-gider emek olarak son bulur.

    Ben o düsturdan giderek çalışıyorum. İki Üniversite'de hocalık yapıyorum. Televizyonlarda yorumcuyum. Gazetelerde yazıyorum. Artık 70 yaşıma az kaldı. Ama hayat devam ettiği srüece bunlara devam etmek istiyorum.

    Eğer yazının başlığı "Ligi kim göğüsler" ama sen bizi kendini yazdın derseniz hemen dönerim.

    Süper Lig bir yol ayrımında. Galatasaray bu saatten sonra işi bırakmaz. Kenetlenmiş haldeler.

    Fenerbahçe'de birlik yok. Hocanın gözü kapıda. İçlerinde Şenol Güneş aklı-selim şekilde götürmeye çalışıyor. Bir sürpriz yapar mı, bakalım görelim.

    Hoşçakalın.

    Yükleniyor..
    Yorum Ekle
    Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
    Yorumlar
    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.