• Fenerbahçe haberleri
  • Galatasaray haberleri
  • Beşiktaş haberleri
  • Trabzonspor haberleri
  • Adana Demirspor haberleri
  • Ankaragücü haberleri
  • Antalyaspor haberleri
  • Fatih Karagümrük haberleri
  • Gaziantepspor haberleri
  • Giresunspor haberleri
  • Hatayspor haberleri
  • Kasımpaşa haberleri
  • Kayserispor haberleri
  • Konyaspor haberleri
  • Medipol Başakşehir haberleri
  • Sivasspor haberleri
  • Ümraniyespor haberleri
  • İstanbulspor haberleri

Son Dakika

    Ermenistan'da A Milli Takım'a büyük saygısızlık

    A Milli Takımımızın EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan'a konuk olduğu maç öncesinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Karşılaşmanın oynanacağı Vazgen Sarkisyan Cumhuriyet Stadyumu'na sorunsuz bir giriş yapan Ay-Yıldızlı kafilemiz, büyük bir saygısızlıkla karşı karşıya kaldı. A Milli Takımımızın saha zeminini incelediği sırada Türk vatandaşlarına hakaret eden Rock grubu ‘System Of a Down’a ait şarkılar stadyum hoparlörlerinden verildi.

    Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 21:37
    Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 21:37
    https://www.fotospor.com
    Ermenistan'da A Milli Takım'a büyük saygısızlık

    UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk hafta maçında A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Ermenistan ile yapacağı karşılaşma öncesinde stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

    Gün boyu çok sayıda polis ve özel hareket ekipleri, stat etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı, giriş ve çıkışlarda aramalar yapıldı.

    KAFİLE, SORUNSUZ GİRDİ

    A Milli Futbol Takımı kafilesi de karşılaşmanın oynanacağı Republican Stadı'na sorunsuz bir şekilde giriş yaptı.

    TÜRK TARAFTARLAR YER ALAMIYOR

    UEFA'nın talebi doğrultusunda bu karşılaşmada Türk taraftarlar, tribünde yer alamadı.

    Ermeni taraftarlar ise karşılaşmanın başlamasından saatler önce stat etrafında toplanmaya başladı. Ermeni taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tamamen satılmıştı.

    MAÇ ÖNCESİ BÜYÜK SAYGISIZLIK

    Ermenistan - Türkiye maçı öncesinde Vazgen Sarkisyan Cumhuriyet Stadyumu'nda müsabakaya 1 saat kala Türk vatandaşlarına hakaret eden Rock grubu ‘System Of a Down’a ait şarkılar çalındı. Stadyumda yapılan bu saygısız hareket, sosyal medyada büyük tepki gördü.

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.