SPOR HABERLERİ | Kasımpaşa yönetimi maçın tekrar oynanacağından o kadar emin ki devre arasında, soyunma odasına inen sportif direktör Serkan Reçber, Selçuk İnan’a “çok fazla sıkmayın hocam. Bu maç tekrar edilecek” dedi.
Süper Lig’de daha önce 4 maç tekrar edildi
* 1994-95 sezondan Gaziantep’in Denizli’yi 1-0 yendiği maç hakemin ofsayttan doğan endirekt serbest vuruşu rakip sahadan attırdığı için tekrar edildi. Gaziantep 3-1 kazandı.
* 2003-04 sezonunda 1-1 sonuçlanan Fenerbahçe-Rizespor maçında hakem Ali Aydın iki sarı gösterdiği Victoria’ya atmayı unuttu. Maç tekrarlandı. Fenerbahçe 4-1 kazandı.
* 2004-05'te Beşiktaş-Gençlerbirliği maçında Kuddusi Müftüoğlu 1-1 biten maçta, Gençlerbirliği’nin serbest vuruştan attığı gol sırasında, önce oyunu başlatmak için ilk düdüğü, daha sonra Tayfur''un barajı ihlal ettiği için ikinci düdüğü çaldı. Pozisyonun devamında top kaleye gidince üçüncü bir düdük daha çaldu. Kural hatası kararı verildi. Tekrarlanan maç 0-0 bitti.
* 2013-14 sezonunun Kasımpaşa-Beşiktaş maçında Kasımpaşalı Donk elinde tuttuğu sahaya giren ikinci topu, ceza sahası içinde uygun durumda bulunan Hugo Almeida’nın ayağındaki topa attı. Hakem Barış Şimşek Donk'a sarı kart verdi. Oyunu hakem atışıyla yeniden başlattı. Kasımpaşa’nın 2-1 kazandığı maç tekrarlandı. Beşiktaş 3-0 galip ayrıldı.