• Fenerbahçe haberleri
  • Galatasaray haberleri
  • Beşiktaş haberleri
  • Trabzonspor haberleri
  • Adana Demirspor haberleri
  • Ankaragücü haberleri
  • Antalyaspor haberleri
  • Fatih Karagümrük haberleri
  • Gaziantepspor haberleri
  • Giresunspor haberleri
  • Hatayspor haberleri
  • Kasımpaşa haberleri
  • Kayserispor haberleri
  • Konyaspor haberleri
  • Medipol Başakşehir haberleri
  • Sivasspor haberleri
  • Ümraniyespor haberleri
  • İstanbulspor haberleri

Son Dakika

    Galatasaray, Nurettin Baransel için Fenerbahçe’ye rakip oldu

    Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Nurettin Baransel Kışlası'nın kuzeyinde yer alan araziyi almak için çalışmalara başladı.

    Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 01:49
    Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2023 01:49
    https://www.fotospor.com
    Galatasaray, Nurettin Baransel için Fenerbahçe’ye rakip oldu

    Galatasaray, Florya arazisini satın aldı. Hedef bu yıl içinde hem inşaat başlamak. Hem de Kemerburgaz'a idman tesislerini taşımak. 

    Hali hazırda Seyrantepe'de bulunan bir araziyi de alan Galatasaray'ın hedefinde Fenerbahçe'nin de gündeminde olan bir arazi var. 

    Sarı-kırmızılı yönetim kamuya açılması planlanan Nurettin Baransel Kışlası'nın kuzeyinde yer alan 125 bin metre karelik alanı kulübe gayrimenkul olarak kazandırmak için çalışıyor. Fenerbahçe de bir süredir bu arazinin kulübe geçmesi için çalışmalarda bulunuyor. 

    İstanbul Maltepe'de bulunan Nurettin Baransel Kışlası'nın 52 hektarlık bölümü 21 Haziran 2022 tarihinde onaylanan imar planları ile yapılaşmaya açıldı.

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.