GALATASARAY HABERLERİ | Kendisi gibi Alman Milli Takımı’nda oynayan ve daha sonra çocukluk hayali Fenerbahçe forması giymek için İstanbul’a yerleşen Mesut Özil’in Boğaz’daki yalısının yakında bir ev aldı. İlkay Gündoğan’ın İstanbul’da aldığı evi bizzat eşi Sara Arfaoui’nin beğendiği, içiyle ilgili tüm düzenlemelerinde kendisi tarafından belirlendiği öğrenildi.
Arap asıllı Fransız olan Sara, İtalyan TV’lerinde boy gösteren bir model. Kısa süre önce Manchester’da yapacak bir şey olmadığı, restoranların çok kötü olduğu açıklamasını yaptıktan sonra günlerce İngiltere’de konuşulmuştu.
Hareketli, yaşamın keyifli olduğu İstanbul, Paris, Milano ya da Barcelona gibi bir şehirde yaşamak isteyen Sara’nın İlkay’ın olası bir Galatasaray’a transferine destek olacağı iddia ediliyor. Gelecek sezon bonservis bedeli verip transfer yapmak konusunda zorlanacak olan Barcelona İlkay’a teklif götürdü. Galatasaray’da da özellikle CEO Erden Timur sürekli olarak İlkay’la temas halinde. Gurbetçi oyuncu daha önce “kariyerimin bir döneminde çocukluğumun takımı Galatasaray’da forma giymek istiyorum” demişti.