FENERBAHÇE HABERLERİ | Fenerbahçe, Haji Wright için Bruma, Lemos ve Nazım Sangare’dan oluşan bir paket ve üzerine 3 milyon Euro teklif etti. Takası sadece İrfan Can Kahveci olursa kabul edeceğini söyleyen Nuri Şahin, Ali Koç’un Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’e yaptığı teklife tepki gösterdi.
“Fenerbahçe’nin istemediği lisans bile çıkarmadı Bruma ve Lemos’un yanında bir de aylardır sakat olan ve nasıl döneceği belli olmayan Nazım’ı mı önerdiler. Keşke hiç takas teklifi yapmasalardı” siteminde bulundu.
Bu arada Premier Lig’e gitmeye karar veren Haji Wright; Brentford ile Crystal Palace arasında gidip geliyor. Gelen bilgilere göre ABD’li oyuncunun tercih Londra’da yaşama şansını kendisine vereceği için Crystal Palace. Ancak Crystal’ın teklifi 5 milyon Sterlin. Brentford’un masaya koyduğu rakam ise 6.5 milyon Sterlin.
Antalyaspor, Brentford’u tercih ediyor. Crystal’ın teklifini yükselmesini bekliyor.