FENERBAHÇE HABERLERİ | Jorge Jesus ismi hem Fenerbahçe hem de Flamengo için en fazla konuşulan kişi olmaya devam ediyor.
Raisa Simplicio'nun haber yorumuna göre; Flamengo eski teknik direktörleri Jorge Jesus'un adını iç baskı uygulamak için kullanıyor. Vitor Pereira'ya da güven var.
Jorge Jesus, futbol departmanı üzerinde baskı kurmak için bir varlık olarak kullanılıyor. Fenerbahçe ile Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli, Türk kulübüyle sözleşmesini yenilemeyi düşünmüyor. Pereira'nın kötü sonuçlarıyla karşı karşıya kalan Flamengo'daki siyasi akımlar, Jorge Jesus'un dönüşü için kulis yapıyor. Başkan Rodolfo Landim, futbol departmanını korumaya çalışıyor ve Vitor Pereira'ya olan güvenini sürdürüyor.
Mevcut teknik direktörün çalışmalarında bir gelişme beklentisi var ve Carioca Liginden sonra daha derin bir değerlendirme yapılacak. Yönetim, Ninho do Urubu'da günlük işlerde gördüklerini beğeniyor. Bunun meyvelerini vereceğine inanıyor.
Bu arada futbol şubesi hâlâ alev alev. Siyaset işin içine girdi. Kirli siyasi işlerde Jorge Jesus'u alet ediyorlar. Danışmanlar, başkanı futbolda profesyonelli olmamakla suçluyor. Ancak bu kişilerin gerçekte neyi suçladıklarından haberleri olmadığı ve sadece siyasi nedenlerle tavır aldıkları yönünde bir anlayış var.
Jorge Jesus, Flamengo'dan bazı figürlerle çok yakınlaştı. Mister adı, kırmızılı-siyahlıların profesyonelliğe sahip olmasının en iyi yolu olarak görülüyor. Landim ise bunu böyle görmüyor.
JJ'in Brezilya milli takımını devralma hayali var. Ama şu anda bu olasılık çok uzak. Bunun nedeni, CBF başkanı Ednaldo Rodrigues'in Carlo Ancelotti'nin ismine öncelik vermesi.
Vitor Pereira sonraki maçlarda bekleneni karşılarsa, Jorge Jesus, Flamengo için bir "hayalet" olarak kalacak.