• Fenerbahçe haberleri
  • Galatasaray haberleri
  • Beşiktaş haberleri
  • Trabzonspor haberleri
  • Adana Demirspor haberleri
  • Ankaragücü haberleri
  • Antalyaspor haberleri
  • Fatih Karagümrük haberleri
  • Gaziantepspor haberleri
  • Giresunspor haberleri
  • Hatayspor haberleri
  • Kasımpaşa haberleri
  • Kayserispor haberleri
  • Konyaspor haberleri
  • Medipol Başakşehir haberleri
  • Sivasspor haberleri
  • Ümraniyespor haberleri
  • İstanbulspor haberleri

Son Dakika

    Fenerbahçe - Zenit maç sonucu: 2-2

    Euro 2024 Elemeleri sebebiyle verilen milli arada Fenerbahçe, geliri depremzedelere gönderilecek özel maçta Ülker Stadı’nda Rusya takımlarından Zenit ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

    Haber Giriş Tarihi: 23.03.2023 18:55
    Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2023 21:26
    https://www.fotospor.com
    Fenerbahçe - Zenit maç sonucu: 2-2

    Fenerbahçe depremzedeler yararan Rusya'nın Zenith takımıyla bir dostluk maçı oynadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Fenerbahçe'nin gollerini Mert Hakan Yandaş ile 2005 doğumlu Bora Aydınlık kaydetti. Konuk takımın golleri Malcom ve Claudinho'dan geldi. 

    Maçın ikinci yarısında Fenerbahçeli taraftarlar ve Rus taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Sport-Express gazetesinin iddiasına göre gibi bir noktada rakip takım taraftarları "Rusya" diye bağırmaya başladı. Bu ev sahiplerinin tepkisine neden oldu. Polisin duruma müdahale etmesi üzerine Zenit taraftarları eskort eşliğinde tribünlerin altına götürüldü.

    Bu arada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Zenit başkanı Alexander Medvedev’e plaket takdim etti. Medvedev'in en önemli özelliği Rus enerji devi Gazprom'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Şubat 2019'dan bu yana genel müdür ve başkanı olması. 
    Gazprom'un bir süredir Vodafone'un yerine Beşiktaş'ın İnönü stadına sponsor olacağına dair haberler yapılıyordu.



    Fenerbahçe’yi gençleri taşıdı
    Zenit karşısında Fenerbahçe’nin ilk 11’inde bulunan genç futbolcular dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerde ilk 11’de U19 takımından 17 yaşındaki Ahmet Necat Aydın, 18 yaşındaki Yiğit Efe Demir ve 19 yaşındaki Güney Koreli futbolcu Jin-Ho Jo mücadeleye başladı. Güney Koreli genç oyuncu Jin-Ho Jo, 62 dakika sahada kalırken, yerini 17 yaşındaki Bora Aydınlık’a bıraktı. 62’de oyuna giren Bora Aydınlık, 68’de maça dengeyi getirerek skoru 2-2 yaptı. Öte yandan maçın Jesus, 85. dakikada 18 yaşındaki oyuncular Ensar Brahic ile Muhammet İmre’ye de görev verdi.

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.