• Fenerbahçe haberleri
  • Galatasaray haberleri
  • Beşiktaş haberleri
  • Trabzonspor haberleri
  • Adana Demirspor haberleri
  • Ankaragücü haberleri
  • Antalyaspor haberleri
  • Fatih Karagümrük haberleri
  • Gaziantepspor haberleri
  • Giresunspor haberleri
  • Hatayspor haberleri
  • Kasımpaşa haberleri
  • Kayserispor haberleri
  • Konyaspor haberleri
  • Medipol Başakşehir haberleri
  • Sivasspor haberleri
  • Ümraniyespor haberleri
  • İstanbulspor haberleri

Son Dakika

    Altay Bayındır: Boş tribünü alkışladık

    Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

    Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 22:19
    Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 22:19
    https://www.fotospor.com
    Altay Bayındır: Boş tribünü alkışladık

    Fenerbahçe'nin takım kaptanı Altay Bayındır, Kayserispor karşılaşmasının ardından konuştu.

    Altay Bayındır, "Kazanmak her zaman güzeldir, mutluyuz. Taraftarla maç öncesi konuştum, pozitif olmayan sözler geliyordu. Onlara "Türk insanı olduğumu, aynı ülkede yaşadığımızı" söyledim. Herkes kazanmak istiyor, rakip futbolcuya saldırıyor. Bizler aynı ülkenin evladıyız, aynı ülkede yaşıyoruz. Üç günlük dünyada yaşıyoruz. Bir depremde sevdiklerini, aileni kaybediyorsun. Çok zor bir süreçten geçtik. Bazı şeylerden ders almalıyız. İnsanlık çok başka bir şey. Kazanmak, kaybetmek var. Depremzedelere Beşiktaş maçında oyuncak atılması, Göztepe maçında top atılması harikaydı. Birlikte çok güzel, buna devam etmeliyiz." dedi.

    Milli file bekçisi, sözlerini, "Taraftarlarımızı hep yanımızda isteriz. Galibiyeti onlara armağan etmek için boş tribünü alkışladık. Onları mutlu ettiysek, ne mutlu bize. Her maçımız önemli, her maçımız final ama hayatta daha önemli şeyler de var." ifadeleriyle tamamladı.

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.