FENERBAHÇE HABERLERİ | Yönetim kurulu içindeki bazı yöneticiler sürekli başka takımlarla görüşen, Brezilya'da "mavi boncuk" dağıtan Portekizli teknik adamın kafasının Türkiye'de olmadığını iddia ederek sözleşme teklifini onaylamıyor. Ali Koç ise verdiği kararın arkasında.
Jorge Jesus'la yola devam etmek istiyor.
Ali Koç'a göre Jorge Jesus'un en büyük artısı mükemmel bir psikolog olması. Bundan önceki yıllarda takımın her seferinde psikolojik eşikleri geçemediği için yarışın dışında kaldığına inanan Fenerbahçe başkanına göre Jorge Jesus bu sorunu çözdü.
Ali Koç'a göre Jorge Jesus iki çok ağır psikolojik darbeye rağmen takımı takımı psikolojik olarak toparladı
Saracoğlu'nda alınan 3-0'lk Galatasaray hezimetinin ardından üst üste 6 galibiyet alınması ise 4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisinden sonra Türkiye Kupası dahil üst üste 3 maçın da kazanılması Jorge Jesus'un psikolojik olarak takımı ne kadar iyi hazırladığının göstergesi.