Beşiktaş, 4 Eylül günü Eric Bailly transferini gerçekleştirdi. Siyah beyazlılarda transferden sorumlu yönetici olarak öne çıkan Emre Kocadağ'ın aynı gece yeşilçam konseptli bir partide görülmesi, Beşiktaş taraftarını çılgına çevirdi. Dün gün içinde ''Baillyİstemiyoruz'' etiketi açarak, yönetime tepki gösteren Beşiktaş taraftarı, buna rağmen Eric Bailly'nin transfer edilmesini ve aynı gece Emre Kocadağ'ın bir partide bulunmasını anlayamadı.

ERIC BAILLY'DE ŞOK EDEN GERÇEK TIKLAYIN

ROPDÖŞAMBIRLI EMRE KOCADAĞ

Emre Kocadağ'ın Yeşilçam konseptli partide bulunması ile Instagram'da paylaşılan bir görüntü sonrasında ortaya çıktı. Ropdöşambırlı tarzıyla dikkat çeken Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın görüntüsü sosyal medyada hızlıca yayıldı. ''rachelaraz'' kullanıcı adı olan Rachel Araz Kiresepi tarafından Instagram'da hikayede paylaşılan görüntü, Twitter'a düşmesinin hemen ardından kaldırıldı. Ancak Twitter'da Emre Kocadağ'ın ropdöşambırlı hali paylaşılmaya devam etti. Beşiktaş taraftarı Emre Kocadağ'ı bir kez daha istifaya davet etti.

Bilindiği üzere Beşiktaş taraftarı yönetimi istifaya davet etmiş ancak Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ, istifa etmeyi düşünmediklerini açıklamıştı. Kongre çağrılarına ise ''zamanı gelince seçim olur'' yanıtı verilmişti.

EMRE KOCADAĞ KİMDİR?

Emre Kocadağ, 1983 yılında İstanbul'da Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Aslen Artvinli olan Emre Kocadağ'ın annesi Emine Kocadağ ile babası Mevlüt Kocadağ, Sütiş markasının kurucularıdır. 

Emre Kocadağ, liseyi özel Cent Koleji'nde okudu. Daha sonra ise Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitim aldı. Ardından ise Amerika'da University of California Los Angeles'da üniversite eğitimini tamamladı.

Zehra Güneş önce mağlup etti, sonra paylaştı: 'Atatürk'ün kızları olarak...' Zehra Güneş önce mağlup etti, sonra paylaştı: 'Atatürk'ün kızları olarak...'

Babası Mevlüt Kocadağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş ile kuzendir. 

2007 yılında Kadir Topbaş'ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş ile birlikte Koç Üniversitesi kantininin işletmesini aldı. Birlikte Pigastro markasını kurdular. Daha sonra ise Kadir Has Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi'nde Pigastro şubelerini açtılar.

Emre Kocadağ, aile şirketi olan Kocadağ aile Şirketleri Grubu'na bağlı aile şirketlerini yönetmektedir. 2018 yılında kahve zinciri markası Espressolab'ı kurmuşlardır.

Emre Kocadağ, 2003 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kongre üyesi oldu. Aynı zamanda Divan Kurulu üyesidir. Beşiktaş'ta hem yönetim kurulu üyeliği hem de Asbaşkanlık görevlerinde bulunmuştur.

Emre Kocadağ aynı zamanda Cibuti Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosluk görevini yürütmektedir.
 

Editör: Orhan Duman