Beşiktaş'ta Tayyip Talha sakatlandı... en iyi ihtimalle 6 aydan önce dönmeyecek. Gelecek sezon takıma katılabilecek. Ancak sezon öncesinde kampı kaçıracak. Bu da gelecek sezona nasıl döneceği konusunda soru işaretlerine neden oluyor.
Romain Saiss’i gönderip yabancı bir stoper almak isteyen Şenol Güneş için Tayyip Talha’nın sakatlığı tüm planları değiştirdi. Tecrübeli teknik adam için sağ ayaklı stoper artık bir zorunluluk. Güneş yönetime istediği özellikleri söyledi.
Her zaman olduğu gibi isim vermedi. Şimdi scout ekibinin önüne getireceği isimleri bekliyor. Scout ekibinden çok bir şey istemedi. ''5 oyuncu ismi ile gelin. 10’larca isimle gelmeyin. Sabah akşam stoper izlemeyelim. Basına da isimleri sızdırmayın'' oldu.
Colley’in transfer edileceği dönemde Güneş’in önüne 11 isim geldi. Yardımcıları o dönemde bu isimleri izlemek ve araştırma yapmak için çok fazla vakit kaybetti. Basına da çok fazla isim servis edildi. Hatta basına Colley ismi düştüğü için menajeri Roma ve Galatasaray adını da ortaya attı. Pazarlık şansını artırdı. Transfer gecikti.