• Fenerbahçe haberleri
  • Galatasaray haberleri
  • Beşiktaş haberleri
  • Trabzonspor haberleri
  • Adana Demirspor haberleri
  • Ankaragücü haberleri
  • Antalyaspor haberleri
  • Fatih Karagümrük haberleri
  • Gaziantepspor haberleri
  • Giresunspor haberleri
  • Hatayspor haberleri
  • Kasımpaşa haberleri
  • Kayserispor haberleri
  • Konyaspor haberleri
  • Medipol Başakşehir haberleri
  • Sivasspor haberleri
  • Ümraniyespor haberleri
  • İstanbulspor haberleri

Son Dakika

    Beşiktaş için gündeminde 300 milyon Dolar'lık transfer var

    Transfer dedikodularının ardı arkası kesilmezken Beşiktaş'ın gündemine 300 milyon dolar'lık transfer geldi. İşte detaylar...

    Haber Giriş Tarihi: 11.03.2023 12:25
    Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2023 12:32
    https://www.fotospor.com
    Beşiktaş için gündeminde 300 milyon Dolar'lık transfer var

    BEŞİKTAŞ HABERLERİ | Transfer dönemi bitti ama transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor… Her ülkeden, dünyanın her yerinden ilginç farklı, dikkat çekici transfer haberleri gündeme geliyor. Bunlardan belki de en ilginci, dikkat çekici olanı Endonezya’dan geldi. 

    Yerel Tribun Jambi gazetesine göre siyah-beyazlılar hali hazırda Dewa United takımında forma giyen 2000 doğumlu Endonezyalı Egy Maulanga Vikri için temaslarda bulundu. 

    Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman yönetiminde asbaşkanlık yaptığı dönemde; Hindu-Çin'deki Müslüman ülkeler pazarına açılmakla ilgili bir rapor hazırlamıştı. 

    Hatta o dönemde bir dizi görüşmelerde de bulunulmuştu. Çebi’nin hazırlattığı raporda; futbol için yılda 300 milyon dolar'lık (forma almak, kulüp üyesi olmak, maçlarını izlemek için kulüplerin sunduğu yayın paketlerinden yaralanmak vb...) harcama yapan ve bunun büyük çoğunluğunu İngiliz kulüplerine aktaran bu pazardan pay kapmak için yapılması gerekenler yer alıyordu.

    Ancak o dönemde önce Çebi ile Orman arasına kara kedi girdi. Daha sonra pandemi patladı. Eğer pandemi olmasaydı, Orman’ın amacı 2020’de Beşiktaş’ı Endonezya ve Malezya’dan oluşan bir maç programı yapmıştı. 

    Hatta o dönemde Hindu-Çin'deki Müslüman ülkelerden birisinden reklam amaçlı bir oyuncu transfer edileceği iddia edilmişti. 

    Aynı Pazar, Galatasaray’ın da gündemindeydi. Fatih Terim onaylamadığı için sarı-kırmızılılar Endonezya’da yapılacak maçlar için bu ülkeye gitmekten son anda vazgeçmişti. 

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.