"Scoutlar ve veri analistleri artık Southampton yerine Türk kulübü Göztepe SK'nin de sahibi olan Sport Republic ile doğrudan sözleşme imzaladı..."
Southampton için oyuncu arayan ve veri analizi yapan isimlerin Göztepe için çalışmaya başlaması İzmir ekibinin yeni sezonda çok ciddi hamleler yapabileceğine işaret olabilir.
Haberde net bilgiler verilmiyor ancak sanki Ankersen'in sahibi olduğu Sport Republic'in 100 milyonlarca euro'luk futbol yatırımlarını Soutmapton'dan Göztepe'ye kaydırmayı düşündüğünü belirten bazı sübminal mesajlar dikkat çekiyor.
Haberde Southampton'dan ayrılıp Sport Republic şirketiyle sözleşme yapan bazı profesyonellerin önümüzdeki dönemde Göztepe için çalışacakları ima ediliyor.