• Fenerbahçe haberleri
  • Galatasaray haberleri
  • Beşiktaş haberleri
  • Trabzonspor haberleri
  • Adana Demirspor haberleri
  • Ankaragücü haberleri
  • Antalyaspor haberleri
  • Fatih Karagümrük haberleri
  • Gaziantepspor haberleri
  • Giresunspor haberleri
  • Hatayspor haberleri
  • Kasımpaşa haberleri
  • Kayserispor haberleri
  • Konyaspor haberleri
  • Medipol Başakşehir haberleri
  • Sivasspor haberleri
  • Ümraniyespor haberleri
  • İstanbulspor haberleri

Son Dakika

    Romano'nun başı maaşlı gazeteci olduğu iddiasıyla dertte

    Hakem Komitesi eski Başkan Yardımcısı Jose Enriquez Negreira ile 'yolsuzluk' yapmakla suçlanan FC Barcelona'yla ilgili ifşalar devam ediyor.

    Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 21:59
    Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 21:59
    https://www.fotospor.com
    Romano'nun başı maaşlı gazeteci olduğu iddiasıyla dertte

    Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu'nun hem siyasi rakiplerini hem de kulüpteki aktif oyuncuları aşağılamak ve taciz etmek için sosyal medya hesaplarına para ödediği ortaya çıktı. Konuşulan rakamlar 100 binlerce euro. 
    O zamandan beri, Bartomeu'nun gazetecilere olumlu haberler karşılığında ödemeleri onayladığı haberleri İspanya'da gündemde.

    Bartomeu'nun maaşa bağladığı gazeteciler arasında Türkiye'de oldukça popüler olan Fabrizio Romano da yer aldı. İtalyan gazetecinin de Bartomeu'nun maaşlı isimleri arasında yer aldığı iddia edildi. Hatta savcılığa ifadeye çağrılacağı iddia edildi. 

    Romano bu iddialara; "Arkadaşım, birinin maaşlı elemanı olduğumu yayınlamadan önce çok dikkatli ol... yalanlar icat etmeden önce saygı duy. Ne zaman Laporta, Florentino ya da kim konuşsa, transfer piyasası, sözleşmeler konusundaki tüm sözlerini yayınlıyorum. Savcılıkla ilgili bir bilgim yok. Sadece transferde çalışıyorum” diyerek cevap verdi.

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.