SPOR HABERLERİ | Kim'in menajeri, 26 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki ay zorunlu askeri eğitime katılacağını doğrulardı. Transfer iddialarını adeta boz dolabına koydu. Star News Kore'ye verdiği demeçte Kim'in menajeri şu ifadeleri kullandı.
* Manchester United ile bir anlaşma yapıldığı doğru değil. Kim, sezonu görmeye odaklanmış durumda. Bunun yanı sıra hangi İngiliz kulüplerinin gelecek dönem Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanacağını hala bilmiyoruz.
* Gelecek için acele yok. United hala Çin'deyken onunla ilgileniyordu, ama biz sadece bunun hakkında konuştuk.
* Tekrar ediyorum, somut bir temas olmadı. Her halükarda Haziran ayında askerlik hizmetini yamak zorunda.
Kore'deki sağlam erkeklerin 18 ila 21 yaşları arasında 18 ila 35 ay arasında askerlik hizmeti yapmaları gerekiyor.
Kim, Son Heung-min gibi, 2018'de Asya Oyunları'nı kazanarak bir muafiyet aldı. Buna rağmen yine de üç haftalık azaltılmış bir askeri eğitim almak zorunda.