|
Mustafa Denizli hasta yatağında yatarken talebeleri, Gençlerbirliği’ni 4-1 yendi... Zirvedeki rakipleri toplam 8 puan kaybedince haftanın en karlı takımı Beşiktaş oldu
Beşiktaş’a yine piyango vurdu. 4-1’lik G.Birliği galibiyeti 3, değil tam 11 puan değerinde oldu. Siyah Beyazlılar’ın zirvedeki rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray, Bursa ve Kayseri 2’şer puan kaybedince alınan 3 puanın değeri daha da iyi anlaşıldı. Kartallar 11 puanlık maçı kazanmıştı.
Rakiplerinden 8 puan
Teknik Direktör Mustafa Denizli, hastaneden çıkıp evinden takımını yönetirken, talebeleri hocalarını utandırmadı ve Gençlerbirliği’ne 4 atarak zirve yolunu tuttu. Cumartesi ve pazar günü oynanan maçlarda rakipleri 8 puan kaybedince haftanın en karlı takımı Beşiktaş oldu
Beşiktaş'a piyango
Kartallar şimdi zirve hesabı yapıyor. Ertelenen Büyükşehir maçı +3 puan olarak hesaplanırsa Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağı maçları kazandığı takdirde liderlik koltuğuna oturacak. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon ve bu sezonun ilk yarısında da aynı şansı yakalamıştı.
|