Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos’u kadrosuna katmaya çok yakın.

Sarı-kırmızılılarda transfer sihirbazı olarak anılan Erden Timur’un uzun süredir görüşmelere devam ettiği Ramos ile yıllık 4-5 milyon Euro’ya el sıkışmak üzere.

SERGIORAMOS (1)

Galatasaray, 37 yaşındaki tecrübeli savunmacıya imza attırmak için Victor Nelsson’un satışını bekliyor. Avrupa’da birçok kulübün peşinde koştuğu Nelsson’un transferinden Galatasaray, 20 milyon Euro gelir bekliyor.

Galatasaray, Sergio Ramos’a ciddi bir jest de yapma hazırlığında. İspanyol futbolcuya, Real Madrid’de giydiği ve şu an boşta olan 4 numaralı forma verilecek.

SERGIORAMOS2 (1)

Sergio Ramos, son iki sezonda Paris Saint Germain’de 58 karşılaşmaya çıkarken 6 gole de imzasını attı.

Instagram’da 60 milyon takipçisi bulunan Sergio Ramos, transferi durumunda Türkiye'ye gelen en fazla takipçisi olan futbolcu olacak.

 SERGİO RAMOS KİMDİR?

30 Mart 1986’da dünyaya gelen Sergio Ramos, 16 sezon Real Madrid’de forma giyerken adını dünyanın en iyi defans oyuncuları arasına yazdırdı. Efsane futbolcu Real Madrid’de 5 İspanya Ligi, 4 Şampiyonlar Ligi kazanırken İspanya Milli Takımı’nın iki Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2010 Dünya Kupası’nın mimarı oldu. Sergio Ramos, 2005 yılında Sevilla’dan Real Madrid’e 27 milyon Euro’ya transfer olarak en pahalı İspanyol defans oyuncusu unvanını da almıştı.

2021’de Real Madrid’e önerdiği bir yıl sözleşme uzatma teklifi kabul edilmeyen Sergio Ramos, kalbi kırık bir şekilde Paris Saint Germain’in yolunu tuttu.

Her zaman giydiği 4 numarayla ilgili olarak ise “Ben batıl inançları olan biriyim. 4 numaranın şansına her zaman inandım. Çünkü bana zaferler ve kupalar getirdi” demişti.

Sergio Ramos’u sağlık kontrollerinden geçiren Paris Saint Germain uzmanları sonuçları önlerinde görünce büyük şaşkınlık yaşadılar. Çünkü Sergio Ramos’un fizik gücü ve vücudu 35 yaşındayken 25 yaşında çıktı.

Sergio Ramos kariyerinde 805 karşılaşmaya çıkarken 112 gol kaydetti.

SERGIORAMOS4 (1)


Sergio Ramos, 2012 yılında gazeteci-sunucu Pilar Rubio ile ilişki yaşamaya başladı. 4 erkek çocuğu sahibi olan çift, 2018 yılında nişanlanıp, 2019’da evlendi.

Ailesine yakınlığıyla bilinen Sergio Ramos’un menajerliğini kardeşi Rene yapıyor. Boğa güreşi tutkunu olan Ramos, ünlü matador Alejandro Talavente ile yakın dost.

Sergio Ramos’un bir diğer tutkusu ise at yetiştiriciliği. Endülüs  atları yetiştiren Ramos’un Yucatan SR4 adlı atı 2018’de dünya şampiyonu oldu.

SERGIORAMOS5 (1)

Sergio-Rubio Ramos ayrıca sanat koleksiyoncusu.

SERGIORAMOS3 (1)

Sergio Ramos’un vücudunda yaklaşık 42 dövme bulunuyor. Bu dövmelerde İsa, Meryem ve Davud’un Yıldızı dışında aslan, kurt, İspanya haritası, Kızılderili Şefi, FIFA Dünya Kupası, Şampiyonlar Ligi ve aile bireyleri bulunuyor.

HANDE DURMAZ

Editör: Galip Öztürk