Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister? Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ekibi, Championship'te Premier Lig'e yükselme mücadelesi veriyor. Ligde an itibariyle oynadığı 9 maçta 16 puan toplayan Hull City, 5. sırada bulunuyor. Lider Leicester City'nin ise 24 puanı bulunuyor. Ancak bu durum Acun Ilıcalı'yı memnun etmedi. Çünkü Ilıcalı, bu sezon ne olursa olsun Hull City'nin Premier Lig'e yükselmesini bekliyor. Bu nedenle gözünü Süper Lig'in yıldızlarına dikti. Acun Ilıcalı'nın hedefinde Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar var.

Tüyosu olan kazanır! 3 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 3 Ekim at yarışı tahminleri

GOL BÖLGESİNDE SORUNLAR VAR

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin kadrosunda santrafor bölgesinde oynayan 3 oyuncu var. Bunlardan Liam Delap, Manchester City'den kiralandı ve 2 gol attı. Aaron Connolly, Brighton'dan kiralandı ve bu sezon 5 golle takımın en çok gol atan ismi. Diğer golcü Allahyar Sayyadmanesh'in ise herhangi bir gol katkısı bulunmuyor. Bu sezon sadece 6 dakika forma giydi. Takımın en çok gol katkı veren ikinci oyuncusu ise 4 golle Ozan Tufan. İşte bu sorunları çözmek için harekete geçen Acun Ilıcalı, gözünü Süper Lig'e dikti.

14’te 14! Şimdi Fenerli olmak vardı anasına satayım… 14’te 14! Şimdi Fenerli olmak vardı anasına satayım…

VINCENT ABOUBAKAR'A KANCA ATTI

Acun Ilıcalı, menajerler aracılığıyla Vincent Aboubakar'ın durumunu sordurdu. Devre arasında kendisini transfer etmek istediklerini iletti. Daha önce İngiltere'de forma giymeyen Vincent Aboubakar'ın da bu teklif sonrasında kafasının karıştığı öğrenildi.

Zehra Güneş’in gizli aşkı ortaya çıktı! 12 yıldan beri sürüyormuş Zehra Güneş’in gizli aşkı ortaya çıktı! 12 yıldan beri sürüyormuş

Hatta son dönemlerde Beşiktaş taraftarının özellikle Adana Demirspor maçı sonrasında Nani ile yaşadığı diyaloğa gösterdiği tepki, Vincent Aboubakar'ın ayrılığı ciddi ciddi düşünmesine neden oldu. Son dönemde sessizliğe bürünen Vincent Aboubakar, Şenol Güneş tarafından yeniden motive edilmeye çalışılıyor.

ACUN ILICALI BONSERVİS ÖDEMEYE HAZIR

Acun Ilıcalı, Vincent Aboubakar için bonservis ödemeye de hazır durumda. Hatta devre arasındaki transfer için 10 milyon Euro'luk bir teklif hazırlığında olduğu iddia edildi. Vincent Aboubakar'a da Beşiktaş'ta kazandığı ücretin teklif edilmesi gündemde.

Kadın derbisi Beşiktaş’ın Kadın derbisi Beşiktaş’ın

ŞENOL GÜNEŞ GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise kendisine yöneticilerden tarafından bildirilen bu habere tepki gösterdi. Devre arasında ayrılığın kendilerini kötü etkileyeceğini ve Vincent Aboubakar'ın motivasyonunun yeniden sağlanması için gerekirse sözleşme tazelenmesini talep etti. Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın durumu devre arasına kadar alınacak sonuçlara göre belli olacak.

Editör: Orhan Duman